فهرست مطالب

مواد لازم

مشاهده محصول

مشاهده محصول

مشاهده محصول

مشاهده محصول

مشاهده محصول

مشاهده محصول

مشاهده محصول

مشاهده محصول

مشاهده محصول

مشاهده محصول

در انتخابات 20 اسفندماه گروه صنعت، معدن و بازرگانی استان خراسان رضوی، اسامی ۱۵ فرد منتخب این همپرسی در گروه های صنعت، معدن، تجارت و کشاورزی از سوی هیات نظارت بر انتخابات اتاق بازرگانی استان خراسان رضوی اعلام شد.

در انتخابات این دوره، که از هشت صبح شنبه 20 اسفندماه تا ساعت ۱۸ ادامه داشت، ۶۹۰ نفر شرکت کردند و رای خود را برای انتخاب ۱۵ عضو هیات نمایندگان دهم، به صندوق رای انداختند.

پس از شمارش آرا و اعلام نتایج، حسین محمدیان، احمد اثتی عشری، محمد حسین روشنک، محمود امتی، مجید محمدنژاد در گروه بازرگانی، محمد علی چمنیان، عبدالله یزدانبخش، حسین محمودی خراسانی، رضا حمیدی ازغدی، محمدمهدی شکورزاده در گروه صنعت منتخب این دوره از انتخابات شدند.

محمدرضا توکلی زاده، غلامرضا نازپرور صوفیانی در گروه معدن و فرهاد صفار سحرخیز، علی محمد شریعتی مقدم، احمد سلحشور در گروه کشاورزی از دیگر منتخبین این دوره از انتخابات در اتاق بازرگانی خراسان رضوی بودند.

۱۵ نفر منتخب انتخابات سراسری اتاق‌های بازرگانی کشور در ، از بین ۴۷ نامزد بیشترین آرا را بدست آوردند و کرسی هیات نمایندگان اتاق بازرگانی خراسان رضوی استان را از آن خود کردند.

در این انتخابات، جناب دکتر فرهاد سحرخیز، با بالاترین رای، عضو هیئت نمایندگان بازرگانی استان خراسان رضوی شد.

تاریخچه اتاق بازرگانی: 

نگاهی به تاریخ تاسیس اتاق‌های بازرگانی نشان می‌دهد که اتاق تجارت در شانزدهم مهر ماه 1305 شمسی در وزارت بازرگانی تهران تاسیس و قانون اتاق‌های تجارت در سال 1309 تصویب شد.

ماده اول قانون تاسیس اتاقهای تجارت نشان می‌دهد که تاسیس اتاق تجارت در مراکز تجاری مهم مملکتی بر حسب تقاضای محل و پیشنهاد وزارت اقتصاد ملی و با تصویب دولت انجام می گرفته است ، اما با توجه به دخالت دولت در فعالیتهای بازرگانی و افزایش این دخالت در آن زمان با وضع قانون خاص و به انحصار در آمدن تجارت خارجی کشور در دست دولت ، اتاقهای تجارت به حالت تعلیق در می آید ، ولی در سال 1315 با اعمال فشار تجار و بازرگانان ، دولت اجازه فعالیت مجدد به اتاقهای تجارت را می دهد ، اما این فعالیت به 16 اتاق محدود می شود که یکی از آنها اتاق بازرگانی مشهد است .

پس از شهریور 1320 با کاهش قدرت حکومت مرکزی ، با احساس و ضرورت تشکیل اتاق بازرگانی ، و تلاش جمعی از بازاریان ، قانون جدیدی بنام قانون تشکیل اتاق بازرگانی به تصویب رسید و دو انجمن صنفی بنام اتحادیه اصناف به آن پیوستند، به دنبال تشکیل اتاق بازرگانی تهران ، اتاق بازرگانی در شهرهای بزرگ ایران از جمله مشهد مقدس در دهه 20 تاسیس گردید و لذا اتاق بازرگانی مشهد با توجه به قانون جدید در سال 1327 شروع به فعالیت کرد.

اگراین مطلب را دوست داشتید با دیگران به اشتراک بگذارید
تصویر تحریریه سحر خیز<br>
تحریریه سحر خیز

سحرخیز تأمین، تولید و عرضه محصولات غذایی ایمن و با کیفیت با هدف سلامت مصرف‌کنندگان و ارتقای رقابت‌پذیری در سطح جهانی، ضمن رعایت اصول اخلاق حرفه‌ای و ارزش‌آفرینی برای مشتریان و سایر ذی‌نفعان و با تکیه بر به‌کارگیری تکنولوژی و دانش و شایستگی سرمایه‌های انسانی شرکت، مأموریت خود می‌داند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

اشتراک گذاری